Turtelefon: +47 97 14 25 12 - nettside: a-fritid.no

Høydepark

Høydepark og Zipline på Base Camp

Vi har åpent noen dager i høstferien. Er dere 10p eller flere så setter vi opp en annen dag som passer for dere. Kontakt oss på t 97 14 25 12 eller post@a-fritid.no. Velkommen til luftige svev i vakker skjærgårdsnatur. Vi har opplevelser for alle! Ta med deg hele familien på luftige svev og morsomme aktiviteter. Norges høyeste svarte klatreløype. Flere aktiviteter for "minimennesker" Barn under 12 år må følge av en voksen rundt på aktivitetene. Familierabatt; 1 p gratis, minimum 4 personer og to generasjoner. Bruk kampanjekode: Familie.

Høydepark og Zipline

Tjøme

Les mer / bestilling
Sykkelutleie

Sykkelutleie

Opplev Tjømes fantastiske skjærgårdsnatur fra sykkelsetet. Trekk inn lukt av salt sjø mens du nyter den unike naturen med glattskurte svaberg og idylliske stier.

Sykkel

Tjøme

Les mer / bestilling
Via Ferrata med luftig rappellering

Via Ferrata Klatring

Lære noe nytt? - bli med på tur. Variert, luftig og morsom guidet klatretur med utsikt utover skjærgården på vakre Tjøme. Ruta har ulik vanskelighetsgrad så her er det er utfordringer for alle !

Via Ferrata Klatring

Tjøme

Les mer / bestilling
Via Ferrata klatring Gavekort

Via Ferrata klatring Gavekort

Den perfekte gave til en som har det meste og som liker opplevelser og litt utfordringer. Turen er på vårt sted Base Camp som ligger 900 m fra Havna Hotel på Tjøme. Ruta har ulik vanskelighetsgrad. Vi gir full opplæring i både rappellering og klatring. Vår guide er med på hele turen. Vi avslutter med Zipline.

Gavekort

Tjøme

Les mer / bestilling