Turtelefon: +47 97 14 25 12 - nettside: a-fritid.no

Via Ferrata Tjøme

Bli med på en fantastisk klatretur med luftige rappeller og utsikt utover skjærgården i Færder Nasjonalpark. Vektgrense er mellom 40 kg til 120 kg.

Via Ferrata Klatring

Tjøme

Les mer / bestilling

Klatrepark og Zipline på Tjøme

Sommersesongen 2023 er over. Høstferien har vi åpent. Grupper kan bestille utover høsten. Ta med deg hele familien på luftige svev og morsomme aktiviteter. Norges høyeste svarte klatreløype. Topptausklatring i en stige mm. Flere aktiviteter for "minimennesker" Barna under 12 år må følge av en voksen rundt på aktivitetene. Familierabatt; 1 p gratis, minimum 4 personer og to generasjoner. Bruk kampanjekode: Familie.

Høydepark og Zipline

Tjøme

Les mer / bestilling

Sykkelutleie på Tjøme

Opplev Tjømes fantastiske skjærgårdsnatur fra sykkelsetet. Trekk inn lukt av salt sjø mens du nyter den unike naturen med glattskurte svaberg og idylliske stier.

Sykkel

Tjøme

Les mer / bestilling

Hengekøyepark Tjøme

Hengekøyer passer både for familier som skal i klatreparken, besteforeldre som vil skape gode opplevelser med barnebarn og våre Via Ferrata gjester som ønsker å komme dagen før. Det er god plass på området, så vi kan ta 2 familier av gangen (da er det god avstand)

Aktivitet

Tjøme

Les mer / bestilling

Guidet sykkeltur til Færder Nasjonalpark

Hummerfestivalen 2023 Nyt skjærgården på ukjente småveier og stier fra sykkelsetet på vei ut til Verdens Ende. Turen går i enkelt flatt terreng. OBS - skriv i merknadsfelte hvilken størrelse dere trenger.

Sykkel

Tjøme

Les mer / bestilling

Via Ferrata Tjøme - Gavekort

Den perfekte gave til en som har det meste og som liker opplevelser og litt utfordringer. Turen er på vårt sted Base Camp som ligger 900 m fra Havna Hotel på Tjøme. Ruta har ulik vanskelighetsgrad. Vi gir full opplæring i både rappellering og klatring. Vår guide er med på hele turen. Vi avslutter med Zipline. Kom gjerne kvelden før og sov i vår Hengekøyepark.

Gavekort

Tjøme

Les mer / bestilling