Turtelefon: +47 97 14 25 12 - nettside: a-fritid.no

Klatrepark Gavekort

Vi har opplevelser for alle! Ta med deg hele familien på luftige svev og morsomme aktiviteter. Norges høyeste svarte klatreløype. Flere aktiviteter for "minimennesker" Barn under 12 år må følge av en voksen rundt på aktivitetene.

Gavekort

Tjøme

Les mer / bestilling

Via Ferrata klatring Gavekort

Den perfekte gave til en som har det meste og som liker opplevelser og litt utfordringer. Turen er på vårt sted Base Camp som ligger 900 m fra Havna Hotel på Tjøme. Ruta har ulik vanskelighetsgrad. Vi gir full opplæring i både rappellering og klatring. Vår guide er med på hele turen. Vi avslutter med Zipline.

Gavekort

Tjøme

Les mer / bestilling

Påske - Klatrepark og Zipline på Base Camp

Påsken har åpent noen dager for en fam/4 pers av gangen. Utstyr blir rengjort og lagt 4 dagers karantene. Alle må ha hansker. Vi har opplevelser for alle! Ta med deg hele familien på luftige svev og morsomme aktiviteter. Norges høyeste svarte klatreløype. Flere aktiviteter for "minimennesker" Barn under 12 år må følge av en voksen rundt på aktivitetene. Familierabatt; 1 p gratis, minimum 4 personer og to generasjoner. Bruk kampanjekode: Familie.

Høydepark og Zipline

Tjøme

Les mer / bestilling

Påske - Via Ferrata Klatring

Vi har åpent for privatgruppe 4-5 p noen dager i påsken. Utstyret blir rengjort og lagt i karantene i 4 dager. Alle må ha hansker. Lære noe nytt? - bli med på tur. Variert, luftig og morsom guidet klatretur med utsikt utover skjærgården på vakre Tjøme. Ruta har ulik vanskelighetsgrad så her er det er utfordringer for alle ! Husk fjellstøvler eller tilsvarende sko med stiv såle.

Via Ferrata Klatring

Tjøme

Les mer / bestilling

Sove i Hengekøyepark

Hengekøyepark – sove ute - passer både for familier og våre Via Ferrata gjester som ønsker å komme dagen før. Familietilbud; 4 personer (må være to generasjoner) kr 990.- Bruk kampanjekode: Familie

Aktivitet

Tjøme

Les mer / bestilling

Sykkelutleie

Opplev Tjømes fantastiske skjærgårdsnatur fra sykkelsetet. Trekk inn lukt av salt sjø mens du nyter den unike naturen med glattskurte svaberg og idylliske stier.

Sykkel

Tjøme

Les mer / bestilling