Turtelefon: +47 97 14 25 12 - nettside: a-fritid.no

Brukeravtale

Avtalen inkluderer også «Retningslinjer for personvern» som du kan lese på følgende link: https://web.booktech.no/privacy/dpa/?id=aktivfritid


Nettbooking - Generelle betingelser for bestillinger av aktivitetsarrangement

Betaling - Nettbooking

OBS Aktiviteter kjøpt på internett refunderes ikke og gjelder for den datoen de er bestilt. Vi tar forbehold om trykkfeil og at priser på internett kan inneholde feil grunnet tekniske årsaker.

Tid og sted for arrangementet

Møt opp i god tid. Via Ferrata og Høydepark har oppmøte på Base Camp 15 minutter før oppstart. Hvis du ikke møter opp /eller kommer for sent, kan det hende at vi ikke har anledning til å avbryte aktiviteten for å finne utstyr og gjennomgå sikkerhetsrutiner på nytt. Dette gir heller ingen rett til refusjon av innbetalt beløp.

Veibeskrivelse til Base Camp - alle må gå 900 m :-)

Parker bilene på parkeringsplassen til Scandic Havna Hotell adr: Havnaveien 50 3145 Tjøme senest 25 minutter før oppstart. Gå til sandstranda til hotellet. Ved stranda deler asfaltveien seg – TA TIL VENSTRE PÅ VEIEN. Så er det bare RETT FREM hele veien inn. Det er dessverre ikke anledning til å kjøre bil inn da vi ikke har egne parkerings/snuplasser der inne. OBS - det tar 12-15 minutter å gå fra p.plassen.
Ring 97 14 25 12 hvis du ikke finner frem.

Utstyr

Aktiv Fritid Tjøme AS, har med alt utstyr som trengs til aktivitetene. Gjester som tar av seg eller endrer på utdelt utstyr underveis, må selv sørge for at en instruktør får kontrollert at utstyret fortsatt sitter korrekt på. Deltakeren er selv ansvarlig for at utstyret blir levert komplett tilbake når arrangementet er avsluttet. Hvis noen må gå tidligere, må dette informeres om ved ankomst, slik at vi får avtalt tilbakelevering av utstyret.

Bekledning – kle deg etter været

For at den enkelte gjest skal få best mulig utbytte av aktivitetene anbefaler vi at man har fritidstøy, regntøy og sko som "sitter på beina". Jenter bør ha med hårstrikk. Ta gjerne med en sekk til ekstra tøy, niste, sjokolade og drikke. Det er ikke innlagt vann på Base Camp.

Via Ferrata

Ta med en liten ryggsekk og nok drikke. Vi gir deg nødvendig opplæring i rappellering og bruk av sikkerhetsutstyret. Hvis du underveis blir usikker på innkobling etc. må du tilkalle instruktøren for kontrollsjekk. Shorts/bukse bør dekke knærne. Sko med stiv såle eller fjellstøvler er lettere å klatre med enn joggesko med myk såle. Barn under 14 år kan, etter avtale, delta hvis de har med seg en voksen som følger barnet under hele klatreturen.

Sykkelutleie

Ved privat bilfrakt må syklene stå i et sykkelstativ.

Sykkelen og utstyret skal leveres tilbake rengjort og i samme stand som den ble utlevert.

Samtlige deler og ekstrautstyr må være intakt. Dersom skade på sykkel eller tap av utstyr oppstår i låneperioden, vil utleier, kreve følgende beløp fra leietaker:

  • Tapt sykkel – kr. 4.000,-
  • Tapt – sykkelveske kr. 850,-
  • Tapt – hjelm kr. 400,-
  • Tapt lås – kr. 300,-
Transport riper/skader på lakk – fra kr.500 til 3.000,-

Andre skader – pris fastsettes etter skadens omfavn.

Ansvar / forsikring / helse

Høydeparkaktiviteter og Via Ferrata klatretur har en vektgrense på 120 kg. Aktivitetene er ikke anbefalt for personer med hjerte-/lunge-/rygg-/nakke problemer eller gravide. Våre høydeparkaktiviteter har årlig kontroll fra Statens Jernbane tilsyn. Aktiv Fritid Tjøme AS, har en ansvarsforsikring hos IF skadeforsikring som dekker rettslige erstatnings-ansvar for skade som er voldt som følge av vår virksomhet. Gjestene kan bli gjort økonomisk ansvarlig for tap eller skade på utstyr som skyldes uaktsom eller forsettlig opptreden av deltakere.

Alkohol og aktivitet hører ikke sammen

Av sikkerhetsmessige grunner har vi det alkoholfritt før og under alle aktiviteter. Vi har skjenkebevilling på utsiden og inne i Gamma på Base Camp, så det er mulighet for å få servert drikke etter aktivitetene (må avtales da vi ikke oppbevarer noe på stedet). Det er ikke anledning til å ha med eget alkoholholdig drikke.

Force Majeure og værforbehold.

Hendelser utenfor Aktiv Fritid Tjøme AS, sin kontroll – brann, større tyveri, naturkatastrofer og lignende gir Aktiv Fritid Tjøme AS, rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar.

Vi tar forbehold om flytting av tidspunkt eller kansellering av arrangement grunnet vær eller forhold som tilsier at det vil være uforsvarlig å gjennomføre aktiviteten. Ved kansellering refunderes innbetalt beløp til kunden.

Angrerett

Lov om Angrerett kapittel 6 §22 henviser til begrensningene i Angrerettloven. Punkt m) sier at «levering av innkvarteringstjenester for andre formål enn boligformål, transport av varer, bilutleietjenester, catering og tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester, ». Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom gjelder alle produkter som overnatting, utflukter, transport og aktiviteter.